Succesfactoren

Samen met het projectteam zet ik de schouders onder de opdracht en lever ik de resultaten in cadans op.
De resultaten worden netjes in de lopende processen ingebed en overgedragen aan de organisatie.
Hierbij wordt naadloos aangesloten bij de processen van continue verbetering.

Het te bereiken resultaat
Projecten managen is voor mij meer dan alleen producten opleveren. Het gaat er mij om het doel te realiseren dat de organisatie nodig heeft. Door mijn betrokkenheid verdiep ik me grondig in organisatie, functies en rollen. Vanuit het goed begrijpen van het doel, kan ik het best passende plan opstellen en de juiste resources inschakelen.
Door inzicht in de werkelijke behoefte, draagt het project bij om bedrijfsprocessen effectiever en efficiŽnter in te richten. Zo ontstaat een meerwaarde voor de hele organisatie.


Vertrouwen en transparantie
Het wederzijds vertrouwen tussen de opdrachtgever en mij als projectmanager is essentieel. Door geregeld contact, korte lijnen en op de behoefte afgestemde rapportage, communiceer ik transparant met betrokken partijen en borg zo het fundament van het vertrouwen. Op deze wijze treden geen echte verassingen op en kan slagvaardig over optredende issues worden besloten.

De balans
Uit ervaring weet ik dat verbinden met de ander wezenlijk is voor het behalen van succes. Zo streef ik naar een goed persoonlijk contact met alle betrokkenen en weet ik welke behoeften er leven. Daardoor heb ik het evenwicht gevonden tussen de respectvolle omgang met mensen, hun doelen, hun werk en de no-nonsens doelgerichtheid die ik van nature heb. 

Oplossingsgericht
Met mijn project-ervaring en resultaatgerichte mentaliteit ben ik als zeer betrokken, oplossingsgerichte en transparante projectmanager, een aanwinst voor uw organisatie.

 

 

Change To Improve Consultancy